Despre noi

CLINICA DENTIK

Clinica DENTIK este însuflețită de o echipă de medici profesioniști care pun toată știința și tehnica în slujba zâmbetului dvs., încă din anul 2003. Dotarea cu aparatură modernă, mediul confortabil și relaxant, experiența îndelungată și perfecționarea profesională continuă a medicilor ne ajută să vă oferim servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

Relația strânsă medic pacient, bazată pe empatie, răbdare și înțelegerea dorințelor dvs. vă asigură îngrijirea de care aveți nevoie la prețuri accesibile. Tratamentele oferite țin cont de specificul fiecărui pacient, cu accent pe conservarea naturaleții dinților, pentru a vă reda încrederea, siguranța și zâmbetul care să transmită starea dumneavoastră de bine.

 

Vă invităm să ne vizitați pentru a vă convinge!

 

Aveți ocazia să descoperiți cele mai potrivite servicii pentru copii și adulți, de la profilaxie dentară la reabilitări orale complexe, în armonie cu estetica facială, necesitățile dvs. de masticație și confort psihosomatic.

ECHIPA DENTIK

Calitățile, abilitățile profesionale și rezultatele medicilor noștri și recomandă și promit un status dentar perfect, prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic și tratament stomatologic. Medicii specialiști ai clinicii DENTIK au peste 20 de ani de experiență solidă în practica medicală stomatologică, dăruire și entuziasm.

Dr. Mihaela Magureanu

Doctor medic primar stomatologie generală

Dr. George Stuparu

Doctor medic specialist Chirurgie oro-maxilo-faciala

Dr. Angela Andra

Doctor medic specialist pedodonție

Dr. Radu Danciu

Doctor medic stomatologie generală

Dr. Elena Iatagan

Doctor medic specialist ortodonție

Dr. Mihaela Nae

Doctor medic specialist stomatologie generală

Luiza Maria Ene

Asistentă medicală de stomatologie

Cristina Gordian

Asistentă medicală de stomatologie

Florina Mareș

Asistentă medicală de profilaxie

IMAGINI DIN TIMPUL LUCRULUI

Copii și adulți, toți pacienții Clinicii DENTIK sunt tratați deopotrivă cu atenție, răbdare și profesionalism de întreaga echipă… Zi de zi…

DOTAREA TEHNICĂ

Punem la dispoziția pacienților echipamente stomatologice de ultimă generație, pentru ca aceștia să poată beneficia de un tratament de excepție: aparat inhalosedare TecnoGaz, fiziodispenser, micromotorul W&H, turbine W&H Silent Gold, autoclav LISA, autoclav Castellini, pupinel Tausteril, Multisteril, modulmix, endomotor, air-flow Prophy Jet, sigillatrice, lupe dentare, lămpi chirurgicale speciale cu LED.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!